Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 1 mai 2009

► Yantra

YANTRA – in limba sanscrita, termenul inseamna „suport exterior“ sau „instrument“ secret de comuniune telepatica si legatura spirituala prin rezonanta. YANTRA este o diagrama geometrica simpla, in care sunt sintetizate simbolic caracteristicile esentiale ale unei anumite mari sfere de forta si constiinta (o Mare Putere Cosmica, o Zeitate, o energie divina din Macrocosmos). Ea este utilizata in vederea unei consonante telepatice spirituale, pentru a realiza fuziunea cu realitatea acelei sfere de forta, fiind un simbol esential al divinelor sale caracteristici, al puterilor sau al anumitor aspecte fundamentale ale acesteia.








YANTRA tărâmului misterios al Shambala-ei

(vezi încă un exemplu de YANTRA alături, pe coloana din dreapta a blogului) 


In primele faze de practica, inainte de a lucra cu o YANTRA, prin focalizare vizuala completa si concentrare asupra acesteia, este foarte bine sa se citeasca in prealabil ideile forta ce caracterizeaza realitatea respectiva. YANTRA poate fi utilizata, de asemenea, ca suport de meditatie asupra acelei sfere de forta, adeseori ea putand fi integrata prin vizualizare launtrica (SHAMBAVI MUDRA).

O YANTRA asupra careia ne concentram sau meditam va permite sa se concretizeze in fata ochiului  nostru interior spiritual aspectele si puterile corespondente ale respectivei sfere de forta. (Prin operare constanta cu YANTRA unei Mari Puteri Cosmice - concentrare sau meditatie asupra acesteia - pot surveni, gradat, diferite puteri paranormale – SIDDHI-uri – corespunzand diferitelor caracteristici ale Puterii Cosmice respective.)

Concentrarea vizuala asupra unei YANTRA dezvolta forta de concentrare mentala si permite sa fie invinse gradat toate relele ce rezulta din dorinte negative, din manie sau din alte defecte. O YANTRA poate fi folosita ca un veritabil aducator de noroc, „porte-bonheur“, pe o distanta de 15 m in jurul acesteia. De asemenea, in anumite situatii in care ea nu ne este la indemana, putem sa o evocam mental (SHAMBAVI MUDRA), vizualizand-o in fata ochiului nostru interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu