Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

marți, 5 iunie 2012

► Tranzitul lui Venus

Cele 5 alinieri ale Pământului cu Venus între 2004 şi 2012
În data de 5/6 iunie 2012 are loc un eveniment astronomic cu totul deosebit: trecerea lui Venus „peste” Soare. Evenimentul este cunoscut în domeniul de specialitate sub numele de „tranzitul lui Venus” şi reprezintă momentul în care planeta se interpune între Pământ şi Soare, obturând o mică parte a discului solar. Acest tranzit astronomic este similar cu o eclipsă solară, cu deosebirea că, deşi diametrul lui Venus este de 4 ori mai mare decât cel al Lunii, proiecţia planetei Venus este mult mai redusă, deoarece se află la o distanţă mult mai mare de Terra.


Acest tranzit se repetă la fiecare 243 ani, sub forma unei perechi de tranzite separate de un interval de 8 ani. Între o pereche de tranzite şi alta au loc
două perioade lungi de 113 ani. Această periodicitate arată că perioadele orbitale ale Terrei şi ale lui Venus sunt aproape în rezonanţă. Prima pereche de tranzite din mileniul III a avut loc la începutul secolului XXI, în data de 8 iunie 2004, iar următoarea se va desfăşura în ziua de 6 iunie 2012. După 2012, următoarele două tranzite ale planetei Venus vor fi în decembrie 2117 şi, respectiv, decembrie 2125.

Tranzitul lui Venus a precedat întotdeauna mari momente de răscruce în evoluţia spirituală a omenirii. El joacă un rol foarte important în calendarul Maya şi, de asemeni, în tradiţia vedică. Perechea de tranzite din 2004 şi 2012 este considerată de unii astrologi ca fiind în legătură cu începutul trecerii în Satya Yuga, Vârsta de Aur.

Acest tranzit constituie printre altele şi un simbol al unificării aspectului masculin cu cel feminin, unificare ce va avea loc în vremurile ce vin. El este o ocazie imensă pentru ca oamenii să contribuie la trecerea planetei noastre într-o dimensiune spirituală, a cunoaşterii autentice de Sine, prin adorarea Principiului Feminin, care este întruparea Iubirii Divine.

Se consideră de asemeni că tranzitul lui Venus este în legătură cu reinstaurarea, la nivelul planetei  noastre, a Conştiinţei Christice.

Pentru România, fenomenul începe în noaptea de 5 spre 6 iunie la ora 01:01, are maximul la 04:30 şi se încheie la 7:45.



Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu